Tanker og refleksion

Ideudvikling er en nødvendig og kontinuerlig proces for enhver virksomhed, der ønsker at holde trit med udviklingen, men ofte fortoner det sig i den daglige drift, og det bliver noget som sættes på agendaen hvert halve år. Ønsker du at være på forkant, og har du ikke de nødvendige ressourcer internt kan du med fordel bruge Ideators til at tænke og reflektere over udfordringerne for dig.

Efter at have analyseret hele virksomhedens værdikæde og de mange berøringsflader sætter Ideators sig i virksomhedens sted, og udtænker nye idéer og vinkler, der skaber værdi for virksomheden og dens kunder. Vi påtager os rollen som leverandør af ideer, der fører virksomheden mod den ønskede position.

Ideators præsenterer løbende de udviklede idéer og tanker for virksomheden, og i en fælles dialog besluttes det, hvorvidt det vil være relevant at arbejde videre med en given idé.

Ved at lade Ideators være virksomhedens tænketank sikres det, at idéudviklingen foregår kontinuerlig, og virksomheden er forberedt på de fremtidige udfordringer.